Garanti & ansvarstid

Du ska aldrig behöva fundera på besiktningsutlåtande och du ska ha gott om tid på dig att reklamera besiktningen till oss om något blivit fel. Därför har vi en garanti och 2 års ansvarstid för alla våra tjänster.

Besikto Garanti

Vi strävar alltid efter att leverera tjänster av högsta kvalitet. Som ett bevis på det tar vi ansvar för vårt arbete i 2 år från att vi slutfört ett uppdrag. Det gäller alla våra tjänster.

Vi förtydligar utlåtandet tills du är nöjd

  • Få muntliga förklaringar av din besiktningsman på telefon.

  • Få skriftliga förtydliganden i ditt utlåtande.

  • Få både muntliga och skriftliga förtydliganden.

Så gör du för att utnyttja din garanti

  1. Kontakta oss när du fått ditt utlåtande och berätta vad du undrar över samt om du vill få ett muntligt eller skriftligt förtydligande, alternativt både och.
     

  2. Vi bokar en tid då din besiktningsman ringer upp dig och/eller så förtydligar besiktningsmannen ditt besiktningsutlåtande skriftligt.
     

  3. Du och din besiktningsman pratar igenom dina funderingar och/eller så mejlar vi ett uppdaterat utlåtande till dig. Klart, och tydligt.

Hör av dig på en gång

Fastän vi har en ansvarstid på 2 år ska du alltid kontakta oss så snart du kan om du upptäcker ett fel i vår tjänst. En reklamation ska lämnas inom skälig tid, vilket är senast 3 månader från att felet upptäcktes, men ju snabbare desto bättre.

Reklamation och ansvarsförsäkring

Är du inte nöjd med ett arbete vi gjort ska du självfallet kontakta oss så vi tillsammans kan reda ut vad som hänt. 

Givetvis är vi ansvarsförsäkrade.